Locatie 29ste MIC

De locatie van het 30ste Medisch Interfacultair Congres op 12 maart 2022 is nog even een verrassing, maar het laatste MIC vond plaatsvinden in het Onderwijscentrum van het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. Deze locatie is in 2012 vernieuwd en straalt nu een moderne en transparante omgeving uit. Het is dan ook niet zo vreemd dat het Onderwijscentrum in 2013 de Rotterdam Architectuurprijs heeft gewonnen met als thema ‘Transformatie’!

De Medische Bibliotheek herbergt veel werk- en studieplekken. Daarnaast zijn er veel zalen en onderwijslokalen die beschikbaar zijn voor onderwijs, vergaderingen en/of lezingen. Ook is er één promotiezaal, welke wordt gebruikt voor promoties en grote lezingen. Achterin het Onderwijscentrum is er een terras waar de zon perfect op staat tijdens lunchtijd. Op verschillende plekken staan koffie- en theeapparaten, met gratis koffie en thee voor alle studenten en medewerkers.

Al met al is dit een prachtige locatie voor het congres. Wij zijn blij dat wij het Medisch
Interfacultair Congres hier mogen organiseren, omdat het ons alle ruimte biedt om zowel lezingen als interactieve workshops te organiseren. Met een beetje geluk kan er tijdens de lunch zelfs van de zon worden genoten op het terras!